MONZA Rent A Car

MONZA

Rent A Car

Agencija  Monza 011  je osnovana  sa namerom da bude jedna od Vaših najpouzdanijih I najomiljenijih agencija za  iznajmljivanje vozila, da u ponudi ima  različite kategorije vozila po najpovoljnijim cenama u gradu.  Monza 011 Rent A Car nudi najam automobila po najpovoljnijim cenama  koje se kreću od 13-70 eura po danu. Beograd kao dvomilionski grad ima veliki broj Rent A Car agencija i preduzeća koja se bave iznajmljivanjem vozila, tako da je vrlo jednostavno pronaći jeftin najam automobila. U toj šumi prepunih voznih parkova i garaža, Monza  011 Rent A Car traži svoje mesto pružajući optimalan kvalitet usluga, uz osmeh, puno optimizma i pozitivne energije.

Bilo da Vam je potrebno vozilo sa potrošnjom dizela ili benzina, automobil za gradsku vožnju ili duga putovanja, Monza 011 Rent A Car Beograd je prava adresa za Vas. Zbog raznolikosti i sveobuhvatnosti zahteva klijenata, naš vozni park čine poznate marke automobila, kao što su:

-Citroen

-Peugeot

-Dacia

-BMW

-Fiat

 

Svi korisnici usluga agencije za iznajmljivanje vozila Monza 011 moraju imati minimum 21 godinu starosti i posedovati vozačku dozvolu najmanje dve godine, kao i važeću ličnu kartu ili pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit u gotovini ili putem kreditne kartice koji se kreće od 100 do 500 evra, u zavisnosti od vrste vozila. Najam vozila se plaća prilikom njegovog preuzimanja u gotovini ili uplatom na tekući račun za pravna lica.

Monza 011 Rent A Car nudi Vam najpovoljnije dnevno iznajmljivanje vozila, po ceni od 13 evra po danu. Svim našim stalnim korisnicma nudimo poseban popust prilikom iznajmljivanja vozila, zbog vernosti u saradnji i međusobnog razumevanja i uvažavanja. Takođe, nudimo posebne pogodnosti za najam vozila na duži period od 10, 15  ili 30 dana.

 

NAJPOVOLJNIJI RENT A CAR ZA FIRME BEOGRAD

RENT A CAR BEOGRAD MONZA 011

Ukoliko Vam je potreban Rent A Car u Beogradu, nudimo Vam sigurnu, preciznu i brzu uslugu. Automobile koje možete rentirati za Beograd i Srbiju su :

-Fiat Punto 1.2 - Rent a car za Beograd i Srbiju

-Zatava 10 1.2 - Rent a car za Beograd i Srbiju

-Renault Scenic 1.6 - Rent a car za Beograd i Srbiju

-Citroen C1 1.0 - Rent a car za Beograd i Srbiju

-Renault Modus 1.2 - Rent a car za Beograd i Srbiju

- BMW 120 2.0 - Rent a car za Beograd i Srbiju

- Dacia Sandero Nova - Rent a car za Beograd i Srbiju

Posebnu pogodnost nudimo za firme kojima su potrebne usluge Rent A Car-a u Beogradu i Srbiji. Takvu pogodnost, ukoliko Vam je potreban za firmu Rent A Car, kakva je neograničena kilometraža, u cenu uračunat pdv, nema nikakvih dodatnih i skrivenih troškova, svi automobili su Kasko osigurani kao i pogodnost u vidu cene koja se kreće od 12 eura po danu za automobil Punto za  period od mesec i vise dana.

Kontakt Informacije:

Adresa: Ustanicka 189

Email: monza.beograd@yahoo.com

Telefon:  011 347 39 47

Mobilni:  064 352 05 58

Mobilni:  061 215 97 75

logo

#Rent A Car #Beogad #RentA Car Beograd #Odmor #Putovanje

#Najjeftiniji Rent A Car #Najpovoljniji Rent A Car #Fiat Punto

#Zastava 10 #Iznajmljilvanje Vozila #Iznajmi Me #Konjarnik

#Auto na dan #Rent A Car Srbija #Najbolji Uslovi

#MONZA

Pratite nas